OR-Gİ resmen açıldı!

Denize dolgu yapılarak hayata geçirilen Avrupa'da ilk olan ORGİ Havalimanı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile açıldı.Davutoğlu açılış töreninde yaptığı açıklamada "Mega projelerimizi anlatalım da duyan du

OR-Gİ resmen açıldı!

Denize dolgu yapılarak hayata geçirilen Avrupa'da ilk olan ORGİ Havalimanı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile açıldı.

Davutoğlu açılış töreninde yaptığı açıklamada "Mega projelerimizi anlatalım da duyan duymayan bilsin. Bizim mega projelerimizi hayal bile edemezler ama biz gerçekleştiriyoruz." diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"Bir yandan seçime giderken bir yandan da hizmetlere devam ediyoruz. Adım adım duble yolları otoyola çeviriyoruz. Bizim gerçekleştirdiklerimizi onlar yeni hayal ediyor, biz dünyayla yarışıyoruz. Yüksek hızlı trenlerle Türkiye’yi donatıyoruz, birileri bunu torunlarımız bile göremez diyordu.

"BİRER BİRER DEĞİL DÖRDER DÖRDER ÇATLIYORLAR"

Kıskananlar birer değil, dörder dörder çatlıyorlar. CHP, MHP, HDP, paralel çete bir araya gelip üniversite sınavındaki gibi zannediyorlar. Bir doğruyu götürün diyorlar. Siyasette bu böyle değil. Ak Parti dört yanlışı birden götürür.

Ben meydan okudum. Dedim ki cumhurbaşkanımızdan başarı 12 yıl devraldık. Ola ki millet teveccüh göstermezse ben koltuğu devrederim dedim. Siz ne yaparsınız diye sorum birer birer kıvırttılar.

"O KÜÇÜK AKLI İLE DİYOR Kİ..."

Demirtaş 'Ben bırakırım ama barajın altında kalırsam ve başarısızlığım benden kaynaklanırsa bırakırım' dedi. Genel başkan, lider dediğin başarıyı da başarısızlığı da üstlenir. O küçük aklı ile diyor ki Davutoğlu kazansa bile başkanlık sistemi gelecek ve koltuğu bırakacak. Biz siyasete koltuk meselesi olarak görmeyiz. Bu başarıların üzerinde başarılan en büyüğünü gerçekleştireceğiz ve sivil anayasa yazacağız."

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan sonra konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'da şunları söyledi;

"KILIÇDAROĞLU DA ÖĞRENMİŞ"

Bugün olmaz denilenin olduğu, yapılamaz denilenin yapıldığı gündür. Biz kuru sıkı atarak değil hizmet ederek çıktık.Birileri farklı farklı şeyler söyleyebilirler. Biz bu milletin hizmetkarıyız. Bu havalimanının Ordu ve Giresun'daki işleri çok önemli. Benim vatandaşım yarım saatlik mesafede havalimanına gelecek. Yoları kısa etik ve öyle bir noktaya gelecek ki halkımız acaba filanca yere nasıl ulaşım endişesinden çıkacak. Son zamanlarsın Kılıçdaroğlu da, Ferhat şirin hikayesini anlatmaya başlamış, öğrenmiş.Daha çok şey öğrenecek. Aşk kişinin sevdiğinde yok olmasıdır. Bunların böyle bir şeyi oldu mu bugüne kadar?

Önümüzdeki hafta Hakkari'deki havalimanını terör örgütünün engellemeleriyle teyirli olarak açıyoruz. Biz bölücü terör örgütün desteklediği partiye rağmen Hakkari'de havalimanını bitiriyoruz. Bunların demokrasiyle falan alakası yok. Van'da bilbordlarda musluklardan kan akıtıyorlar. Ciddi eleştiriler gelmeye başlayınca musluklardan kan akma olayı bitmiş.

"SAYIN KILIÇDAORĞLU ÇOK RAHAT ATIP TUTUYOR"

Sayın Kılıçdaroğlu projeler açıklıyor. 30 yıl sonrasına yönelik projeler açıklıyor kim öle kim kala. Sırtına küfe de yok çok rahat atıyor tutuyor. Sayın Kılıçdaroğlu söylediklerinin başbakanlığım dönümünde ilan ettiğin için söylemek zorundayız. Biz 2023 hedefi koyduk. Ne dedik şuanda kişi başı milli gelirimiz 25 bin dolar hedef. Bizim hedefimiz 2023'te bitmiyor. İstanbul'un fethinin 600. yıldönümü 2053 burada da farklı Türkiye. 2071 o da üçüncü hedef. bu hedefleri koyan yürüyen hükümet var. Kuru sıkı atmakla bu iş olmuyor, sorumluluk istiyor.

“BAHÇELİ MUHATABIM DEĞİLSİN”

Biz bu ülkeyi kimlerden devraldık. DSP, MHP, Anap. Sayın Bahçeli zaman zaman bize hakaretler ediyor. Ben sana hakaret etmeyeceğim muhatabım da değilsin zaten. Çünkü Çankaya’ya çıkamayacağımı yokuşta kalacağımı söylemişti. Biz öyle çıktık ki bunlar geriden nal topluyorlar. Türkiye’de biz bunların hepsini idarede de reforme ettik. 26 bankayı bunlar iflas ettirdi. 40 milyar dolar ülkeyi zarara soktular. Yolsuzlukların tavan yaptığı dönemdi.

“MALİYE BAKANIMIZ İLE TELEVİZYONA ÇIK”

Hesap uzmanıymış Kılıçdaroğlu. Maliye Bakanı ile televizyona çıkın dertleşin o sana bu hesapları anlatır. Fakat Maliye Bakanımız gel çıkalım diyor, kendisi diyor ki kim istiyorsa gelsin diyor . Maliye Bakanımız diyor. Çık. Çıkamaz. Bunların dikili ağacı yok. Dün akşam Unutma diye bir belgesel yayınlıyor. Orda hastanelerin haini görüyorsunuz dimi. Ahmet Kaya’da o programda vardı. Orada yanık yanık türkülerini söylüyordu. Ahmet Kaya’ya daha sonra ödül töreninde ‘Vay şerefsiz vay’ diye sür manşetten başlık atanlar o akşam ‘Orada yoktuk’ dediler. Hepsi de oradaydılar. Dürüst değiller.

“SİZİN KARANLIK DÜNYANIZDAN NELER GEÇTİĞİNİ BİLİRİZ”

Aynı medya grubu bize karşı bu oyunların içine giriyor. Bize bir şey yapamazsınız. Siz şahsımın resmini Hürriyet com tr’ye koyup altına şok haber diyip yüzde 52 idam yazıp tepkiler gelince niye kaldırdınız.

 Sonra biz onu demek istemedik. Sizin karanlık dünyanızdan neler geçtiğini biliriz. Ben diyorum tavır koymalısınız. Kendilerine şunu söyledik muhtar olamaz diye başlık attınız. Ne oldu muhtar olmadım  ama belediye başkanı da başbakan da cumhurbaşkanı da oldum. Mursi meselesinde Mursi’yi ve arkadaşlarını idama mahkum edenler bu dünyada da öbür dünyadada hayırla anılmayacaklar. Benim nezdimde Mısır’ın cumhurbaşkanı Sisi değildir, Mursi’dir. Halkın yüzde 52 oyunu alarak cumhurbaşkanı seçilmiştir. Demokrasiden bahsedenler iki yüzlülük yapmışlardır. Aynı oyunu bu ülkede de oynadılar. Menderes’e oynadılar.

Bir paralel yapı devlet içinde devlet olmaya çalışıyor.ş kaçmaya başladılar. Bunların da imamları varmış. Kaçıyorlar daha çok kaçacaklar. Kovalayacağız. İnlerine gireceğiz demiştik, kovalıyoruz. Gereği neyse yapılacak. Bu ülkeyi bölmek isteyenler hesabını verir.

Milli Eğitim Bakanımızla da konuştuk. Ağustosta yeni KPSS 48 bin öğretmen. Hayırlı olsun.  O zaman durmak yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler