Operasyonlarda 8 terörist öldürüldü

Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki terör saldırılarında yaralı sayısı 40'a yükseldi. Saldırıdan sonra çıkan çatışmada 8 teröristin öldürüldüğü öğrenildi. Patlamanın gerçekleştiği bölgede ise arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Çınar'da ilçe emniyet müdürlüğü

Operasyonlarda 8 terörist öldürüldü

Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki terör saldırılarında yaralı sayısı 40'a yükseldi. Saldırıdan sonra çıkan çatışmada 8 teröristin öldürüldüğü öğrenildi. Patlamanın gerçekleştiği bölgede ise arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Çınar'da ilçe emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı ve polis lojmanlarına düzenlenen eş zamanlı terör saldırılarında 5 kişi hayatını kaybederken, yaralı sayısı ise artıyor. Sürekli takviye ambulansların istendiği bölgede arama kurtarma çalışmaları sabaha kadar devam etti. Bölgeye gönderilen AFAD ekipleri enkaz altında arama kurtarma çalışmalarını sabaha kadar sürdürdü. Sabaha kadar yapılan çalışmalarda hastanelere kaldırılan yaralı sayısı 40'a yükseldi. Saldırıdan sonra çıkan çatışmada 8 terörist öldürüldü.

Bölgede arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, polis olay yerinde inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler