Operasyon ile ilgili resmi açıklama

İstanbul'da düzenlenen ve ünlü iş adamları ile bakan çocuklarının gözaltına alındığı yolsuzluk ve rüşvet operayonu ile ilgili ayrıntı vermeyen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu adli soruşturmanın devam ettiğini söyledi."AÇIKLAMA YAPMAK DOĞRU DEĞİL"Vali m

Operasyon ile ilgili resmi açıklama

İstanbul'da düzenlenen ve ünlü iş adamları ile bakan çocuklarının gözaltına alındığı yolsuzluk ve rüşvet operayonu ile ilgili ayrıntı vermeyen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu adli soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

"AÇIKLAMA YAPMAK DOĞRU DEĞİL"

Vali mutlu, "Şu an adliyemiz şoruşturmayı devam ettiriyor. Adli araştırma devam ederken ilave bir bilgi ya da açıklama yapmak doğru değil. Bu açıklamları araştırmanın sefahati içerisinde söylememiz mükün değil. Soruşturma tamlandıktan sonra bütün bu bilgileri sizlerle paylaşacağız" dedi.

"BİLGİLER KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAK"

Operasyonların sabah saatlerinde başladığını belirten Vali mutlu detayları daha sonra bütün kamuoyu ile paylaşaklarını söyledi. Mutlu, adli soruşturmanın devam ettiği bu nokta bir şeyler açıklamak doğru değil  ayrıca bunu yapmakta doğru değil ifadelerini kullandı. Gazetecilerin gözaltına alınan isimleri sorduğu soruyu karşılıksız bırakan Vali Mutlu "Söylediğimiz şeyleri tekrarlamanın manası yok" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem