Önerge verildi! Emekliye 100 TL zam

AK Parti Eskişehir Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Katip  Üyesi Emine Nur Günay, söz konusu ödemenin yapılmasına ilişkin önerge hazırladı.  Önerge Gelir Vergisi, KDV ve bazı kanunlardaki uygulama sürelerini uzatan yasa  tasarısının görüşüldüğü

Önerge verildi! Emekliye 100 TL zam

AK Parti Eskişehir Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Katip  Üyesi Emine Nur Günay, söz konusu ödemenin yapılmasına ilişkin önerge hazırladı.  Önerge Gelir Vergisi, KDV ve bazı kanunlardaki uygulama sürelerini uzatan yasa  tasarısının görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda milletvekillerine  dağıtıldı. 

AK Parti'li Günay, önergeyi komisyona sunacak. Önergenin kabul  edilmesi halinde, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine, 2016 yılının ocak ayında yapılacak  zamma ilaveten ayda 100 TL daha seyyanen ödeme yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem