Önce Forkilit sonra Pres makinesi

Adana'da sanayi sitesinden 1.5 ton ağırlığındaki pres makinesini çalmak için önce forklift aracını ve ardından pres makinesini çalan zanlı, polis tarafından yakalandı. Olay, merkez Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde meydana geldi.

Önce Forkilit sonra Pres makinesi

Adana'da sanayi sitesinden 1.5 ton ağırlığındaki pres makinesini çalmak için önce forklift aracını ve ardından pres makinesini çalan zanlı, polis tarafından yakalandı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde meydana geldi. İddiaya göre İsmail K. (26), sanayi sitesinde Serdar G.'ye ait bir işyerinden 1.5 tonluk pres makinesini çalmak istedi ancak makine çok ağır olduğu için alamadı. Bunun üzerine sanayi sitesinde başka bir işyerinden forklift yük taşıma aracını çalan zanlı, araçla pres makinesini çaldı. Pres makinesini Kozan Yolu Caddesi'nde Yavuz İ. isimli şahsa 60 TL'ye satan zanlı, forklift aracını ise boş bir araziye bıraktı. Presmakinesi sahibi ile forkliftin sahibi, aynı gün Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'ne gelerek şikayette bulundu.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis, yaptığı araştırmada her iki hırsızlık olayını İsmail K.'nın yaptığını belirledi. Polis, evine düzenlenen operasyonla zanlıyı yakaladı. Zanlı, emniyetteki sorgusundan pres makinesinin Emrah isimli bir arkadaşının olduğunu, o istediği için alarak Yavuz İ.'ye getirdiğini ileri sürdü.

Emniyetteki sorgulaması tamamlanan İsmail K., çıkarıldığı mahkemece "nitelikli hırsızlık" suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem