Denizli'de Sokak Ortasında Cinayet ve İntihar: Dramatik Son

Denizli’de evdeki tartışma sokakta kanlı bitti. Kaçmaya çalışan eşini sırtından vuran Erkan Duran, ardından intihar etti. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen saldırgan ve eşi olay yerinde hayatını kaybetti.
Denizli'de Sokak Ortasında Cinayet ve İntihar: Dramatik Son

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Anafartalar Mahallesi'nde öğleden sonra meydana gelen olayda, geri dönüşüm işçisi Erkan Duran ile tekstil işçisi eşi Elif Duran arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Erkan Duran, yan odada bulunan ruhsatsız pompalı tüfeğine yöneldi. Durumun ciddiyetini fark eden Elif Duran, can havliyle evden çıkarak yardım istemek için sokağa kaçtı.

Sokak Ortasında İnfaz ve İntihar

Eşinin peşinden koşan gözü dönmüş koca, yaklaşık 100 metre sonra Elif Duran'ı yakaladı. Elindeki tüfekle eşini önce sırtından vuran Duran, talihsiz kadının yere yığılmasının ardından başına bir el daha ateş etti. Dehşet saçan Erkan Duran, hemen sonrasında silahı kendi çenesine dayayarak tetiği çekti. Çevredeki vatandaşların büyük bir panikle ihbar etmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Psikolojik Sorunlar İddiası

Olay yerine ulaşan acil sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Duran çiftinin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, cenazeler otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Çiftin yakın çevresinden alınan ilk bilgilerde, ikili arasında sık sık tartışmalar yaşandığı ve Erkan Duran’ın psikolojik tedavi görerek antidepresan ilaçlar kullandığı öne sürüldü. Emniyet güçlerinin olayla ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.