Ölüm uykusuna daldı

Bursa da Can Kemal Gülsoy (41) evinde bir arkadaşı tarafından başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.Olay merkez Yıldırım İlçesi'nde meydana geldi. Akşam 20:00 sıralarında bir arkadaşı Can Kemal Gülsoy'u görmek için Piremir Mahallesi Coşan Sokakta'ki e

Ölüm uykusuna daldı

Bursa da Can Kemal Gülsoy (41) evinde bir arkadaşı tarafından başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.Olay merkez Yıldırım İlçesi'nde meydana geldi. Akşam 20:00 sıralarında bir arkadaşı Can Kemal Gülsoy'u görmek için Piremir Mahallesi Coşan Sokakta'ki evine gitti. 

İddiaya göre arkadaşını yatağında başına poşet geçirilmiş halde hareketsiz arkadaşı, Gülsoy için 112 Acil Servisi arayarak ekip istedi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri Gülsoy'un öldüğünü tesbit etti.

Olay yerine gelen Bursa Cumhuriyet Savcısının yaptığı ilk incelemenin ardından Can Kemal Gülsoy'un başındaki poşetin içine tiner olduğu ortaya çıktı.

Madde bağımlısı olarak tanınan Can Kemal Gülsoy un cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler