"Ölüm haberim bayram şakası"

Balyoz davasından 20 yıl hapis cezası Yargıtayca onanan 1’inci Ordu eski Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, dün sabah bir internet sitesinde yer alan, “Sincan Cezaevi’nde kalp krizinden öldüğü” iddiasına avukatı Hüseyin Ersöz aracılığı ile gönderdiği

"Ölüm haberim bayram şakası"

Balyoz davasından 20 yıl hapis cezası Yargıtayca onanan 1’inci Ordu eski Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, dün sabah bir internet sitesinde yer alan, “Sincan Cezaevi’nde kalp krizinden öldüğü” iddiasına avukatı Hüseyin Ersöz aracılığı ile gönderdiği mektup ile yanıt verdi.

Bu arada, tepkiler üzerine site haberi kaldırıldı. Çetin Doğan avukatı aracılığı ile gönderdiği mektupta şunları söyledi: “Sevgili dostlar bir bayram şakası yapılarak dostlarımın üzülmesi, beni sevmeyenlerin sevinmesi istenmiş. Bu şakadan sevgili avukatım Hüseyin Ersöz’ün cezaevine gelmesi ile haberdar oldum. Bilgim dışında yapılan şaka ile dostarımın, sevdiklerimin üzülmesine kıyamam. Hiç ama hiç meraklanmayın ölümümden sevinç duyacaklara inat, sağlığım yerinde sapasağlam ayaktayım. Sahte davaları kurgulayanlar cezaevlerini doldurmadıkça da çekip gitmeye niyetim yok. Selam, sevgi ve saygılarımla... Gerçek mutlu bayramları hep birlikte yaşama ve yaşatma dilekleriyle.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem