Olimpiyat millilerinden ziyaret!

 Trabzon'da, 23 Temmuz tarihinde başlayacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na hazırlanan U17 Hentbol Milli takımı, Çarşıbaşı ilçesinde hazırlıklarını sürdürüyor.Erkek Hentbol Milli Takımı Kafile Başkanı Ahmet Kaynak ile Aydemir Aslankaya, Metin

Olimpiyat millilerinden ziyaret!

 Trabzon'da, 23 Temmuz tarihinde başlayacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na hazırlanan U17 Hentbol Milli takımı, Çarşıbaşı ilçesinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Erkek Hentbol Milli Takımı Kafile Başkanı Ahmet Kaynak ile Aydemir Aslankaya, Metin Parlak ve Nurcan Tabakoğlu önderliğinde Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, U17 Hentbol Milli takımın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, ''Milli takımımızı ilçemizde en güzel şekilde ağırlamak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Milli takımımız, Avrupa Gençlik Olimpiyatları'nda büyük başarı elde edeceğine gönülden inanıyorum. İlçemiz, milli takımımızı bağrına bastı. Maçların başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz'' dedi.

Çarşıbaşılılarının kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı herkese teşekkür eden Kaynak, ''Çarşıbaşı ilçemizde çok güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Çarşıbaşı ilçemizin mükemmel bir salonu var. Çarşıbaşılılardan tek isteğim bu salon boş kalmasın. Sayın Belediye Başkanımız ve Çarşıbaşı halkına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizleri mükemmel ağırlıyorlar'' diye kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler