Ölen 4 Türk'ün kimliği belli oldu

Bulgaristan'ın Hasköy kenti bölgesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölen 4 Türk vatandaşının kimlikleri belirlendi.Hasköy Bölge Emniyet Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre Türkiye'den Bulgaristan'a giriş yapan ve Almanya'ya doğru seyah

Ölen 4 Türk'ün kimliği belli oldu

Bulgaristan'ın Hasköy kenti bölgesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölen 4 Türk vatandaşının kimlikleri belirlendi.

Hasköy Bölge Emniyet Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre Türkiye'den Bulgaristan'a giriş yapan ve Almanya'ya doğru seyahat ederken kaza geçiren Alman plakalı minibüsün şoförü R.K. (44) ile eşi S.K. (41) ve S.D. (7) ile S.D. (42) adlı kişiler olay yerinde öldü.

 Hasköy ve Filibe hastanelerine kaldırılan diğer dört yolcunun kimlik tespiti sürüyor.

 Polisin ilk belirlemelerine göre aşırı hız yapan minibüs aniden şerit değiştirerek karşı yönden gelen Türk plakalı bir tıra çarptı. Kazada adı açıklanmayan tır şoförünün yaralanmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem