Öldürüp kanepeye saklamış!

Olay Hacıahmet Mahallesi Hacı Zeynel Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre isminin Leyla olduğu öğrenilen Fas uyruklu 25 yaşlarındaki kadın 3 gün ortalıkta görünmeyince ev sahibi dairenin kapısını çaldı. İçeriden sesler gelmeyince bir çocuğun evin camından

Öldürüp kanepeye saklamış!

Olay Hacıahmet Mahallesi Hacı Zeynel Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre isminin Leyla olduğu öğrenilen Fas uyruklu 25 yaşlarındaki kadın 3 gün ortalıkta görünmeyince ev sahibi dairenin kapısını çaldı. İçeriden sesler gelmeyince bir çocuğun evin camından içeri girmesi sağlandı. Çocuk evin içini gezdi fakat kimsenin olmadığını tespit etti.

 

Bir gün sonra evden gelen kokuları hisseden apartman sakinleri durumdan şüphelenerek olayı polise bildirdi. Çilingir yardımıyla dairenin kapısını açan polis, dairenin içinde araştırma yapmaya başladı. Evi didik didik arayan polis kokunun yoğunlaştığı oturma odasında kapeyi incelemeye başladı. Kanepeyi açıldığında ise korkunç manzara ile karşılaşıldı. Leyla isimli kadının cesedini bulan polis, talihsiz kadının iki gün önce bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

 

Cesedin üzerinde detaylı inceleme yapan olay yeri inceleme polisleri apartmanın girişine güvenlik şeridi çekerek olay yerine kimseyi yaklaştırmadı. Ceset incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

Polis ekipleri öldürülen kadınla birlikte yaşayan ve sevgilisi olduğu öne sürülen bir erkek ile kuzenin peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler