Okula ve sağlık ocağına saldırdılar

Adana'da yol kapatıp eylem yapan terör örgütü PKK yandaşları, bir okul ve sağlık ocağına molotof kokteylleriyle saldırdı.Dün Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi'nde yol kapatan PKK yandaşları, saat 18.30 sularında bir sağlık ocağına molotof kokteyli atarak sa

Okula ve sağlık ocağına saldırdılar

Adana'da yol kapatıp eylem yapan terör örgütü PKK yandaşları, bir okul ve sağlık ocağına molotof kokteylleriyle saldırdı.

Dün Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi'nde yol kapatan PKK yandaşları, saat 18.30 sularında bir sağlık ocağına molotof kokteyli atarak saldırdı. Saldırı olacağı bilgisini aldıkları için sağlık ocağını boşaltıp, binanın girişlerindeki kepenkleri kapatan görevliler, olası bir faciayı engelledi. Sağlık ocağının duvarında molotof kokteylinin neden olduğu is görüldü.

İlerleyen dakikalarda aynı grup, sağlık ocağının yakınlarında bulunan Hürriyet İlkokulu'nu da hedef aldı. Okula çok sayıda molotof kokteyli atan terör yandaşları, okulun camlarının ve güvenlik kameralarını kırılmasına neden oldu.

Okula ve sağlık ocağına saldırdılar

Okula ve sağlık ocağına saldırdılar

Okula ve sağlık ocağına saldırdılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem