Öksüz şehit son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Mücahit Soydemir'in Osmaniye'deki kayınpederi Necip Çuhadar'ın evi yasa büründü. Çuhadar'ın, Selimiy

Öksüz şehit son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Mücahit Soydemir'in Osmaniye'deki kayınpederi Necip Çuhadar'ın evi yasa büründü.

Çuhadar'ın, Selimiye Mahallesi 10535 Sokaktaki evine, Türk bayrakları asıldı. Bu arada şehit haberini duyan akraba ve komşuları, Necip Çuhadar'ın evine geldiler. Şehit polis memuru Mücahit Soydemir'in eşi Hüsne Saydemir de oturduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinden babasının evine geldi. Diğer yandan herhangi bir ihtimale karşılık 112 Acil ambulansı ve sağlık görevlileri de evin önünde görev aldı. Bu arada çok sayıda emniyet mensubu da taziye evine gelerek başsağlığında bulundu.

Oldukça üzgün görünen şehidin kayınpederi Necip Çuhadar, olayı duyanların telefon ile aramasına cevap vermeye çalıştı. Damadı ile 3 gün önce görüştüğünü belirten Çuhadar, "Kendisi ile görüştüğümüzde bizden dua beklediğini söylemişti. Dualarımız onunlaydı. Ne yapalım, yapacak bir şey yok. Allah, vatanımıza milletimize zeval vermesin. Allah'ım geride kalanları korusun. Biz yandık, başkaları yanmasın. Ne diyeyim, Allah sabrımızı arttırsın" diye konuştu.

Bu arada, Şehit Mücahit Soydemir'in 2,5 yıl önce evlendiği, çocuğunun olmadığı, anne ve babasının ise vefat ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem