Öğretmenlerini döverek öldürdüler

Çin'in Hunan kentinde bulunan Lianqiao ilkokulunda öğretmen olarak görev yapan 52 yaşındaki kadın üç çocuğun saldırısına uğradı. 11-13 yaşları arasında olan üç erkek kadını yokladıktan sonra yalnız kaldığı bir zamanda ilk önce odun sopayla başına vurmaya

Öğretmenlerini döverek öldürdüler

Çin'in Hunan kentinde bulunan Lianqiao ilkokulunda öğretmen olarak görev yapan 52 yaşındaki kadın üç çocuğun saldırısına uğradı.

11-13 yaşları arasında olan üç erkek kadını yokladıktan sonra yalnız kaldığı bir zamanda ilk önce odun sopayla başına vurmaya başladı. Daha sonra bağırmasını engellemek için bez parçasıyla ağzını doldurdukları kadını okul tuvaletine taşıdılar.
 
Okul tuvaletinde baygın kadının başına vurmaya devam eden üç çocuk, kadının nefes almadığını fark edince çantasını karıştırmaya başladı. Kadının çantasında bulunan cep telefonu ve parayı çalıp kaçan çocuklar, polis tarafından tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem