Öğretmen, öğrencisiyle basıldı!

Amerika, Pennsylvania'da yaşayan lise öğretmeni 25 yaşındaki Rachel Farrell'ın, 17 yaşındaki öğrencisiyle otellerde ve otomobilinde cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.Polis, genç öğretmenin ortaya çıkan 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisinin dışında, baş

Öğretmen, öğrencisiyle basıldı!

Amerika, Pennsylvania'da yaşayan lise öğretmeni 25 yaşındaki Rachel Farrell'ın, 17 yaşındaki öğrencisiyle otellerde ve otomobilinde cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Polis, genç öğretmenin ortaya çıkan 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisinin dışında, başka üç öğrenciyle de ilişkiye girmiş olabileceği ihtimalinin araştırıldığını açıkladı.

Öğretmeninin kendisiyle Facebook üzerinden iletişim kurduğunu söyleyen ismi açıklanmayan öğrenci, bir çok farklı yerde öğretmeniyle ilişkiye girdiğini itiraf etti.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, yaşananların ortaya çıkmasının ardından işinden ayrılan Rachel Farrel'ın, eşinden boşandığı da öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler