Öğrenci yurduna saldırdılar...

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Şehitlik mahallesi İstasyon bulvarı üzerinde bulunan özel bir erkek öğrenci yurdunun giriş kapısına molotofkokteyli atıldı. Saldırganların kaçarken atmaya çalıştığı ses

Öğrenci yurduna saldırdılar...

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Şehitlik mahallesi İstasyon bulvarı üzerinde bulunan özel bir erkek öğrenci yurdunun giriş kapısına molotofkokteyli atıldı. Saldırganların kaçarken atmaya çalıştığı ses bombası ise, yurdun karşısındaki kaldırımda patladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, İstasyon Bulvarını trafiğe kapatılarak bölgede inceleme başlattı. Güvenlik şeritleri ile kapatılan bölgede yapılan incelemede, ses bombasının patladığı noktada birkaç damla kan izine rastlanıldı. Polis ekipleri kaldırımdaki kan izlerinden numune aldı.

Saldırı sonrasında olay yerine gelerek ekiplerden bilgi alan Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, güvenlik kamerası görüntülerini izlendikten sonra daha net bilgilere ulaşacaklarını söyledi. Sağlam, "Arkadaşlar görüntüleri izleyecekler, yolun karşısında bir patlama gözüküyor. Yurdun hemen dış tarafına molotof atılmış. Karşı kaldırımda birkaç kan damlası var.

Bu kanlardan numuneler alındı, hastanelere intikal eden bir şey varsa bunlar değerlendirilecek. Yani bu kan izleri, elinde mi patladı, yoksa olay yerinden geçen birinde mi yaralanma var, bunları arkadaşlar görüntüleri izledikten sonra değerlendirecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem