Öğrenci servisi kamyonetle çarpıştı: 9 yaralı

Çakımlı köyünden Gürpınar ilçe merkezine öğrenci taşıyan Eyüp Alaş yönetimindeki servis minibüsü, Van-Gürpınar karayolunun 20. kilometresinde bulunan Hakkari-Van Kavşağı'nda İsmail Güneş idaresindeki kamyonetle çarpıştı.Kazada, minibüs sürücüsü Alaş ile a

Öğrenci servisi kamyonetle çarpıştı: 9 yaralı

Çakımlı köyünden Gürpınar ilçe merkezine öğrenci taşıyan Eyüp Alaş yönetimindeki servis minibüsü, Van-Gürpınar karayolunun 20. kilometresinde bulunan Hakkari-Van Kavşağı'nda İsmail Güneş idaresindeki kamyonetle çarpıştı.

Kazada, minibüs sürücüsü Alaş ile araçta bulunan ve yaşları 10 ile 14 arasında değişen öğrencilerden Ayfer Balcı, Fatma Kapan, Behican, Yılmaz, Veysel, Dilan, Fatih ve Murat Alaş yaralandı.

Çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılan öğrenciler, ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların, sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem