Oğlunu ve oğlunun ustasını yaraladı

Muğla'nın Milas ilçesinde öfkeli baba dehşet saçtı. Oğlu ve oğlunun ustasını av tüfeği ile yaralayan baba kayıplara karıştı.Milas Sanayi Sitesi'nde oto tamircisi olan M. Ö, henüz belirlenemeyen bir nedenle yine sanayi sitesi 8. Caddede bir oto tamircisind

Oğlunu ve oğlunun ustasını yaraladı

Muğla'nın Milas ilçesinde öfkeli baba dehşet saçtı. Oğlu ve oğlunun ustasını av tüfeği ile yaralayan baba kayıplara karıştı.

Milas Sanayi Sitesi'nde oto tamircisi olan M. Ö, henüz belirlenemeyen bir nedenle yine sanayi sitesi 8. Caddede bir oto tamircisinde kalfa olarak çalışan oğlu A.Ö (18) ve ustası C.D (28)'e av tüfeği ile rast gele ateş etti. Baba M.Ö olay sonrası kayıplara karışırken, A.Ö karnından C.D ise bacaklarından yaralandı.

Aldıkları saçma taneleri ile yaralanan her iki şahsa ilk müdahale 112 sağlık ekiplerinden geldi. Yaralılar A.Ö ve C.D yapılan ilk müdahalenin ardından 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemede olay yerinde 1 adet ekmek bıçağı ve 1 adet boş tüfek kovanına rastlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polisler kayıp zanlıyı aramaya devam ediyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem