Oğlum “Susturuldu”...

Tunceli’nin Hozat İlçesi’ndeki fişleme skandalının ardından intihar eden Emniyet Amiri Çağlar Şan’ın eşi Aslı Şan ve annesi Neriman Şan, TBMM İnsan Hakları Komisyonu’na gelerek bilgi verdiler.Aslı Şan, İstanbul’a tayininin çıktığının kocasına söylenmediği

Oğlum “Susturuldu”...

Tunceli’nin Hozat İlçesi’ndeki fişleme skandalının ardından intihar eden Emniyet Amiri Çağlar Şan’ın eşi Aslı Şan ve annesi Neriman Şan, TBMM İnsan Hakları Komisyonu’na gelerek bilgi verdiler.

Aslı Şan, İstanbul’a tayininin çıktığının kocasına söylenmediğini, bunu kendisinin tesadüfen öğrendiğini söyleyerek, “9 Kasım’da tayini çıktı, Çağlar’ın bundan haberi yoktu. Çağlar’a bunu söylemiyorlar. Ben tesadüfen öğrendim. ‘Başım çok büyük belada, onurumla gururumla oynadılar’ diyordu. Savcılık, kaymakamlık, müfettişler ‘Baskı yapmadık’ diyorlar. Peki, baskıyı kim yaptı?” dedi.

Oğlum “Susturuldu” diyen anne Neriman Şan ise “Beyni hard disk gibiydi. Silemezlerdi. Bir yerlere ulaştı, görmemesi gereken şeyleri gördü. İstanbul’a tayin olunca buraya gelip konuşabilir diye susturdular. Bana, ‘Beni açığa alacaklar. Mesleğimden geçtim ama beni hapse atacaklar’ dedi. Bu bir cinayettir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem