Oflu İsmail'in cenaze töreninde büyük kalabalık

Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren ‘Oflu İsmail’ olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu’nun (77) siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldığı cenaze töreninde cami avlusuna sığmayan kalabalık sokağa taştı.   Kilyos Merkez Camii

Oflu İsmail'in cenaze töreninde büyük kalabalık
Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren ‘Oflu İsmail’ olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu’nun (77) siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldığı cenaze töreninde cami avlusuna sığmayan kalabalık sokağa taştı.
Kilyos Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine, Hacısüleymanoğlu’nun eşi Kısmet, oğulları Hasan ve Başar Hacısüleymanoğlu’nun da aralarında bulunduğu aile fertlerinin yanı sıra, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, eski devlet bakanı Cavit Çağlar, eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar, Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker, Necdet Ulucan, Zeynel Abidin Erdem, Eray Kapıcıoğlu, Murat Cevahir, Mehmet Köymen, İsmail Türüt, Metin Şentürk, Hakan Ural’ın da aralarında bulunduğu birçok isim katıldı. Hacısüleymanoğlu’nun eşi ve çocukları avluda taziyeleri kabul etti. Törene, eski bakanlardan Mehmet Ali Yılmaz'ın yanı sıra Sedat Peker, Fatih Bucak, Atilla Saral, Nejat Ergin de çelenk gönderdi. Törene Hacısüleymanoğlu’nun yurt dışında olduğu söylenen oğlu Ata Hacısüleymanoğlu’nun gönderdiği kırmızı güllerle dolu çelenk dikkat çekti.
EN SON HASTANEDE GÖRÜŞTÜK
Eski bakanlardan Cavit Çağlar, Hacısüleymanoğlu’nun iyi bir insan ve dost olduğunu söyleyerek, “İyi bir aile babasıydı. Nur içinde yatsın. Mekanı cennet olsun. En son hastanede görüştük. Bir ay önce de beraber balık ziyafeti çekmiştik” dedi.
EŞE, DOSTA GARİBANA FAYDALARI VARDI
Eski bakanlardan Erdoğan Bayraktar, Hacısüleymanoğlu’nun memleketinden yakın dostu ve hemşehrisi olduğunu ifade ederek, “Sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Allah gani gani rahmet eylesin. Yeri mekanı cennet olsun. Eşe, dosta garibana faydaları vardı. Üzgünüz” dedi.
KARADENİZ İÇİN DEĞERLİ BİR AĞABEYİMİZİ KAYBETTİK
Ünlü sanatçı İsmail Türüt ise bir çınarı daha kaybettiklerini söyleyerek, “Karadeniz için bizim için değerli bir ağabeyimizi kaybettik. Üzgünüm” dedi.
KALABALIK SOKAĞA TAŞTI
Kababalığın sokağa taştığı cenaze Hacısüleymanoğlu’nun cenazesi öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu. Hacısüleymanoğlu daha sonra Kilyos Ağlamış Dede Mezarlığı’nda toprağa verildi. Öte yandan Hacısüleymanoğlu’nun cenaze aracına konulan tabutunun yanına çok sayıda kişinin oturması dikkat çekti. 
‘Oflu İsmail’ olarak tanınan 3 çocuk babası İsmail Hacısüleymanoğlu (77) geçtiğimiz Salı günü tedavi gördüğü hastanede akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler