Öfkeli Kocasından Polis kurtardı

 Aydın Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir oto tamirhanesinde çalışan iki çocuk babası K.A., geçen cuma günü saat 17.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’ndaki evine geldi. Anahtarı ile kapıyı açmak isteyen K.A., kapının arkadan sürgülü olması nedeniyle içeri gi

Öfkeli Kocasından Polis kurtardı

 

Aydın Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir oto tamirhanesinde çalışan iki çocuk babası K.A., geçen cuma günü saat 17.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’ndaki evine geldi. Anahtarı ile kapıyı açmak isteyen K.A., kapının arkadan sürgülü olması nedeniyle içeri giremedi. Bu sırada eşinin geldiğini fark eden G.A., iddiaya göre, eve aldığı yasak aşk yaşadığı ileri sürülen 31 yaşındaki M.K.’yı odalardan birine sakladıktan sonra kapıyı açtı. Olan bitenden habersiz eşine duş almak istediğini söyleyen K.A., tesadüfen girdiği odada M.K. ile karşılaştı. K.A.’nın şaşkınlığından faydalanan M.K., koşarak evden kaçtı. Çılgına dönen K.A., mutfaktaki eşine tokat atıp çekmecedeki ekmek bıçağını aldı. Eşinin kendisini öldürmesinden korkan kadın, çığlık çığlığa sokağa fırladı. K.A., çevredekilerin şaşkın bakışları arasında eşinin peşine düştü. "İmdat" diye bağırarak kaçan G.A., bir ara ayağı takılınca düştü.
 
POLİS KURTARDI
 
Bu sırada izinli olduğu ve Yahya Kemal Bayatlı İlköğretim Okulu’nda öğrenci olan oğlunu almaya gittiği öğrenilen Aydın Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Arif Korse, olayı fark edip müdahale etti. Beylik tabancasını çeken Korse, öfkeli kocadan eşine saplamak üzere olduğu bıçağı atmasını isteyip havaya peşpeşe dört ele ateş etti. Panikle eşinden birkaç adım uzaklaşan K.A.’yı iten polis memuru Korse, sendelemesini fırsat bilip elindeki bıçağı alarak etkisiz hale getirdi. Korse, K.A.’yı, çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen meslektaşlarına teslim etti.
 
ŞİKAYETÇİ OLMADI
 
Polisin ifadelerine başvurduğu K.A., eşi G.A. ve eşinin yasak aşk yaşadığı ileri sürülen M.K., serbest bırakıldı. G.A., polisteki ifadesinde, eşinden şikayetçi olmadı. Olay anında çiftin çocuklarının ise komşularında olduğu öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler