ODTÜ'de polis eylemcilere müdahale etti

Cezaevlerindeki açlık grevleriyle ilgili protesto gösterisi düzenlemek isteyen bir grup ile polis arasında arbede çıktı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) savaş alanına döndü.Polisin kullandığı gaz büyük bir alanı etkisi altına alırken, çıkan yangın ned

ODTÜ'de polis eylemcilere müdahale etti

Cezaevlerindeki açlık grevleriyle ilgili protesto gösterisi düzenlemek isteyen bir grup ile polis arasında arbede çıktı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) savaş alanına döndü.

Polisin kullandığı gaz büyük bir alanı etkisi altına alırken, çıkan yangın nedeniyle üniversiteye itfaiye gittiği bildirildi.

Eskişehir yolunu trafiğe kapatmak isteyen grubu, çevik kuvvet ekipleri barikat kurarak engellemeye çalıştı. Yüzleri maskeli olan eylemciler, yanlarında çöp bidonları ile getirdikleri taş ve şişe ile polise saldırdı.

Polis ekipleri de grubu dağıtmak için biber gazı ile müdahale etti. ODTÜ girişindeki gerginlik devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler