Öcalan'dan ayaklanma çağrısı!

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla son görüşmesinin detayları ortaya çıktı  Öcalan'dan son mesaj: ''Çözüm umudum kalmadı. Kendinize güveniyorsanız işte Yemen'deki, Tunus'taki örnekleri görüyorsunuz, ben sizi tutmam. Gücünüz yetiyorsa haz

Öcalan'dan ayaklanma çağrısı!

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla son görüşmesinin detayları ortaya çıktı

 

Öcalan'dan son mesaj: ''Çözüm umudum kalmadı. Kendinize güveniyorsanız işte Yemen'deki, Tunus'taki örnekleri görüyorsunuz, ben sizi tutmam. Gücünüz yetiyorsa hazırlığınızı yaparsınız, demokratik özerkliği kurar, hayata geçirirsiniz''

 

DTK Eş Başkanı Aysel Tuğluk ve beraberindeki avukatların önceki gün Abdullah Öcalan ile İmralı adasında gerçekleştirdikleri görüşmenin ayrıntıları PKK'ya yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı'nda yayımlandı. Öcalan'ın verdiği mesajlar özetle şöyle:

 

KİMSENİN CAN GÜVENLİĞİ YOK

 

Öyle anlaşılıyor ki siyasi ve askeri operasyonlar durmayacak. Hatta daha da büyük bir yönelime hazırlanıyorlar. Seçimden sonra operasyonları derinleştirebilirler. İki yönlü yapıyorlar; kırda ve şehirde birlikte yürütüyorlar. Vekillere, siyasetçilere de yönelebilirler. Leyla Zanalara yaptıkları gibi de yapabilirler. Kimsenin can güvenliği yok. Önemli bir sürecin içindeyiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem