"Öcalan İmralı'dan kaçırılacak!"

 MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, İmralı'da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu. MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, son günlerde İmralı'ya giden heyetlerin sayısının arttığını söylerken Abdullah Öcalan'

"Öcalan İmralı'dan kaçırılacak!"

 

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, İmralı'da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.
 
MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, son günlerde İmralı'ya giden heyetlerin sayısının arttığını söylerken Abdullah Öcalan'ın bir şekilde İmralı Adası'ndan kaçırılacağını söyledi.
 
Yeniçeri, "Git gel Konya 6 saatken, git gel İmralı artık saatlere, dakikalara indi. Durmadan bir heyet gidiyor, öbürü geliyor.
 
Bunların sadece yaptığı mektup trafiği değil, başka trafikleri de yaptıkları düşünülüyor. Muhtemelen devletin güvenlik birimleri bununla ilgili birtakım duyumlar almışlardır. Öcalan'ın oradan cesedi çıkar başka bir şekilde ordan çıkarılamaz. Ya hükümet bazı şeyleri görmemezlikten gelecek ya da orada güvenlik zaafiyeti meydana gelecek, kaçıracaklar. 'Vallahi ben yapmadım, onlar yaptı' deyip birbirlerine ihale edip bu problemi aşacaklar. Yoksa yasayla, afla bu milletin Öcalan'ı affetmesi veya ordan çıkmasını kabul etmesi mümkün değil" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem