Obama’nın bir sözüyle kurtuldu

Kocaeli'de bel ve boyun fıtığı hastalarını alternatif tıpla tedavi eden 69 yaşındaki Nazif Aşut, hakkında açılan davalardan ABD Başkanı Obama'nın bir sözü kurtardı.İzmit şehir merkezinde kurduğu alternatif tıp merkezinde bel ve boyun fıtığı hastalarına hi

Obama’nın bir sözüyle kurtuldu

Kocaeli'de bel ve boyun fıtığı hastalarını alternatif tıpla tedavi eden 69 yaşındaki Nazif Aşut, hakkında açılan davalardan ABD Başkanı Obama'nın bir sözü kurtardı.

İzmit şehir merkezinde kurduğu alternatif tıp merkezinde bel ve boyun fıtığı hastalarına hizmet veren Nazif Aşut (69), tedavi ettiği her hastanın ismini kendi yazdığı defterlere kaydediyor. Bugüne kadar 67 bin hastaya hizmet verdiğini ifade eden Aşut, bunları kayıt altına almak için ise 11 defter kullandı. Hastaları, kendi geliştirdiği bitkisel ilaç ve yöntemlerle tedavi ettiğini söyleyen Aşut, 67 bin hastadan sadece 48'ini tedavi edemediğini iddia etti.

Geliştirdiği tedavi yöntemini 1967 senesinden beri kullanarak meslek haline getirdiğini söyleyen Nazif Aşut, "45 senedir sadece Türkiye'den değil Almanya, İngiltere, Fransa, Hollanda buralardan da hastalarımız geliyor. Şu anda hastamın sayısı 67 bin. 67 bin kişi içerisinden sadece 48 tedavi olamayan hastamız var. Tedavi olamayan hastalarımız da tedavi süresince yapmaması gereken hareketleri yapıyor. Tersine hareket yapınca iyileşmemiş oluyor. Bel ve boyun fıtığı tedavi ediyorum. Burada alternatif tıp kullanıyorum. Bitkisel tedavi, bazı ışıklar ve vibratör kullanıyorum. Bunlar sayesinde hastalarımızı iyileştiriyoruz. Bize teşekkür edip gidiyorlar" dedi.

Hastaları içerisinde birçok profesör doktorun ve üst düzey yöneticilerin de olduğunu söyleyen Aşut, "Hepsi defterimde nottur. Tek tek gösterebilirim. Telefonlarını da arayabilirsiniz. Bu işi Kayseri'de askeri bir fizikçiden öğrendim. Onun yanında da iki sene hizmet ettim. Ve bunun üzerine de Ümraniye'de 12 sene poliklinik çalıştırdım bir doktorun diplomasıyla" diye konuştu.

"OBAMA'NIN SÖZÜ BENİ SAVCILARDAN DA, MAHKEMELERDEN DE KURTARDI"

Nazif Aşut 45 yıllık meslek hayatında kendisine gelen herkesi defterine kaydettiğini dile getirerek, "Şu anda 11-12 tane defterim var. Hepsi bunlarda kayıtlı mevcuttur. Memleketleri, adı soyadı, telefon numarası hepsi bunlarda mevcuttur. 6 ay 1 sene sonra kafam takılmıştır. "Benim bu kadar hastam geldi bunların kaçı iyi oldu kaçı iyi olmadı?" uyumam gece, açarım defterimi 3-5 tanesini sayfa sayfa ararım. Bana gelenler arasında savcı, hakim, profesör, doktor, hastane sahibi de var" şeklinde konuştu.

Kendisi hakkında birçok dava açıldığını ancak hepsinden beraat ettiğini dile getiren Aşut, alternatif tıbbın kullanılması gerektiğini söyleyen ABD lideri Obama'yı da bu yüzden sevdiğini belitti. Nazif Aşut, "Obama ne dedi? Dedi ki, "Alternatif tıp, dünyanın her tarafında kullanılmalı'. Yasalaşmadığı halde Obama'nın bir tek sözü beni doktorlardan da kurtardı, savcılardan da kurtardı, mahkemelerden de kurtardı" dedi.

Nazif Aşut'a gelerek tedavi olduğunu söyleyen bel fıtığı hastası Davut Bayram ise, "Durumum çok kötüydü. Uyku uyuyamadım, evimdeki insanlar bile rahatsız oldular. Eşim, dostum, herkes rahatsız oldular. İki seans geldim ve şimdi şükürler olsun iyiyim. Gören komşum dedi ki, "ben senin şu haline, yürüyüşüne sevindim, geçen görünce üzülmüştüm" dedi. O derece kötüydüm. 14 yaşındaki oğlumun da belinde bir problem vardı onu da getirdim. Oğlum da çok şükür şimdi iyi" ifadelerini kullandı.

Obama’nın bir sözüyle kurtuldu

Obama’nın bir sözüyle kurtuldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler