Obama, Kurban Bayramı'nı Kutladı

 Obama, yaptığı yazılı açıklamada, Michelle ve kendisinin, ABD ve dünya genelindeki Müslümanların Kurban Bayramı'nı ve Hac vazifesini yerine getirenleri kutladıklarını belirtti.Müslümanların yıl boyunca, açlık, hastalık ve ihtilaflar yüzünden sıkıntılar y

Obama, Kurban Bayramı'nı Kutladı

 

Obama, yaptığı yazılı açıklamada, Michelle ve kendisinin, ABD ve dünya genelindeki Müslümanların Kurban Bayramı'nı ve Hac vazifesini yerine getirenleri kutladıklarını belirtti.

Müslümanların yıl boyunca, açlık, hastalık ve ihtilaflar yüzünden sıkıntılar yaşayan kesimlere yardım etme çabalarında diğer dinlerin mensuplarına katıldığını dile getiren Obama, Müslüman toplumların, Kurban Bayramı'nda ihtiyacı olanlara gıda dağıtarak ve hayırda bulunarak bu pratiği devam ettirdiğini vurguladı.

Obama, bu tür merhamet davranışlarının, tüm dinlere mensup insanların ortak değerlerinin altını çizdiğini kaydetti.

Başkan Obama, "Amerikan halkı adına, bu bayramda en sıcak tebriklerimizi sunuyoruz. Bayramınız kutlu olsun" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem