O ülkeye seyahat edeceklere duyuru

Dısişleri Bakanlığı, Libya’ya seyahat edecek ve Libya’da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik Güvenlik ve Seyahat Duyurusu yaptı.Bakanlıktan yapılan duyuruda, Libya’nın doğusunda silahlı gruplar arasında son günlerde Bingazi merkezli olarak çatışmaların ge

O ülkeye seyahat edeceklere duyuru

Dısişleri Bakanlığı, Libya’ya seyahat edecek ve Libya’da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik Güvenlik ve Seyahat Duyurusu yaptı.

Bakanlıktan yapılan duyuruda, Libya’nın doğusunda silahlı gruplar arasında son günlerde Bingazi merkezli olarak çatışmaların gerçekleştiğine ve bu olayların başkent Trablus’ta da bazı yansımalarının olduğuna dikkat çekilerek "İçinde bulunduğumuz bu dönemde zaruri olmayan hallerde vatandaşlarımızın Libya’ya gitmekten geçici olarak imtina etmeleri, Libya’da bulunan veya her şeye rağmen bu ülkeye gidecek olan vatandaşlarımızın da şahsi güvenlikleri açısından gerekli tedbirleri almayı ve müteyakkız bulunmayı sürdürmeleri yararlı olacaktır" denildi.

Vatandaşların Bakanlık ve Trablus Büyükelçiliği tarafından yapılabilecek uyarı ve duyuruları dikkatle takip etmeleri tavsiye edilerek, "Libya’da bulunan vatandaşlarımızla ilgili olası acil durumlarda Bakanlığımızın 24 saat bazında hizmet veren Konsolosluk Çağrı Merkezi ile (00 90 312 - 292 29 29) irtibata geçilmesi mümkündür" ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem