O ülkenin liderinden Türkiye açıklaması!

"Türkiye'ye yapılan ikiyüzlülük"

O ülkenin liderinden Türkiye açıklaması!
Fransa Başbakanı Manuel Valls, AB'nin genişlemesinin belli sınırları olması gerektiğini söyleyerek "Elbette Türkiye meselesi herkesin aklında. Türkiye'nin üyeliğiyle ilgili ikiyüzlülük bir noktada bitmeli" dedi.

"ALMANYA'YA KATILMIYORUM"

Sputnik Türkiye'nin haberine göre Paris'teki Jacques Delors Enstitüsü'nde Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker'ın da katıldığı etkinlikte konuşan Fransa Başbakanı Valls, Almanya'nın AB ülkelerinin kalkınmasıyla ilgili planlarına katılmadığını belirtti.

"Gerçek bir büyüme politikası izlememiz gerektiğine inanıyorum ve bu sadece rekabetçilikle olmaz" diyen Valls, AB'nin üzerine düşen yükümlülüklerini de yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

"TÜRKİYE'NİN ÜYELİĞİYLE İLGİLİ İKİYÜZLÜLÜK BİTMELİ"

Balkan ülkelerinin gelecekte AB'ye katılabileceğini ancak genişlemenin bir sınırı olduğunu kaydeden Valls, Türkiye'nin üyeliğine karşı olduğunu da "Elbette Türkiye meselesi herkesin aklında. Türkiye'nin üyeliğiyle ilgili ikiyüzlülük bir noktada bitmeli" sözleriyle ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler