O saldırgan AK Partili çıktı!

 AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, saldırgan Orhan Övet'in AK Parti üyesi olduğunun tespit edildiğini, derhal ihraç ettiklerini duyurdu.Ak Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'in Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle: 1) Sn. Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in 2012'

O saldırgan AK Partili çıktı!

 AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, saldırgan Orhan Övet'in AK Parti üyesi olduğunun tespit edildiğini, derhal ihraç ettiklerini duyurdu.

Ak Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'in Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

 
1) Sn. Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in 2012'de emirdağ'da partimize kaydolduğu tespit edilmiş ve olay sonrası derhal ihraç edilmiştir.
 
2) 9 milyon küsûr üyemiz vardır. Onlarca sabıkası olan birinin Partimize üye kabul edilmesini, ciddi bir özensizlik olarak değerlendiriyoruz.
 
KILIÇDAROĞLU'NA NEDEN SALDIRDI? 2.SAYFADA
 
 
TBMM’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırıda bulunan Orhan Ö., polise verdiği ifadede Ankara’ya CHP grubuna katılmak için geldiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yumruklu saldırısı nedeniyle gözaltına alınan Orhan Ö., polise verdiği ifadede sabah evinden çıkarak halk otobüsü ile Ankara’ya geldiğini belirtti. Halk otobüsünden inmesinin ardından Güvenpark’a yürüdüğünü ve Meclis’e dolmuş ile gittiğini söyleyen zanlı, CHP grubuna girmek için geldiğini iddia etti. “Kafa atacağım” şeklinde bir ifadede bulunmadığı öğrenilen zanlı, “Bekledim, yumruk vurdum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem