O program neden iptal edilmedi

Haber61/Haber Servisi - Trabzon yarın akşam Çanakkale Şehitlerini muhteşem bir programla anacak.

O program neden iptal edilmedi

Haber61/Haber Servisi - Trabzon yarın akşam Çanakkale Şehitlerini muhteşem bir programla anacak.

101. yıl dönümünde Çanakkale Şehitleri için Trabzon’da hazırlanan programda Sunay Akın Çanakkale savaşının bilinmeyen noktalarını anlatırken ünlü sanatçı Selim Bölükbaşı da Çanakkale türkülerini yorumlayacak.

Gecenin en büyük anı ise programa onur misafiri olarak katılacak olan Volkan Konak, şehitlerimiz için şiir dinletisi ile türkü yorumlayacak.

Geceye katılacak olan Selim Bölükbaşı, Ankara’da yaşanan terör eylemi nedeniyle programı iptal etmeyi düşündüklerini ama bunun terörü yapanların ve terörü destekleyenlerin amaçlarına çanak tutacağını belirterek, “Bu bir konser değil zaten.. Biz Çanakkale şehitlerimizi anarken aynı zamanda terörde can veren vatandaşlarımızı da anacağız” dedi.

“Bugüne kadar Çanakkale şehitlerimiz için yapılan etkinliklerin en özeli olacak” diyen Bölükbaşı, “Çünkü burada Sunay abinin de deyimiyle esas başlığımız insanlık olacaktır. Diğer bir amacı bazı olaylar nedeniyle Trabzon üzerindeki kötü imajı atmaktır. Bu şehrin nasıl özel işlere imza attığını da göstermiş olacağız.” diye konuştu.

Ünlü sanatçı bu programın çok büyük sorumluluk ve çok büyük ağır bir yükü olduğunu ifade eden Bölükbaşı, “Önde bir solist olarak yer alacağım. Çanakkale şehitlerinin yaşadığı duyguları hissederek okumak zor iş. Üstesinden geleceğime inanıyorum. Prova yaparken bile çok duygulandım. İlk kez Karadeniz türküleri dışında Çanakkale türküleri seslendireceğim” şeklinde konuştu.

Özel gecenin organizasyonunu yapan Ahmet Armutçu da biletlerin tükendiğini ifade ederek, “Trabzon yakışır bir program olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem