'O' polis hain pusuyu anlattı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kastamonu mitinginden sonra Kastamonu-Çankırı karayolunun 25. kilometresinde düzenlenen silahlı saldırıdan yaralı kurtulan polis memuru Metin Kuş, olay anını anlattı.Çok sayıda polis ve askerin de katıldığı tatbikat sırası

'O' polis hain pusuyu anlattı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kastamonu mitinginden sonra Kastamonu-Çankırı karayolunun 25. kilometresinde düzenlenen silahlı saldırıdan yaralı kurtulan polis memuru Metin Kuş, olay anını anlattı.

Çok sayıda polis ve askerin de katıldığı tatbikat sırasında geniş güvenlik önlemi alındı, bölgeye basın mensuplarının yaklaşmasına izin verilmedi.

Saldırıdan sonra tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan ve 1 ay rapor alan polis memuru Metin Kuş, olaydan sonra ilk kez geldiği olay yerinde, o gün yaşadıklarını cumhuriyet savcısına anlattı.

Yaklaşık 1,5 saat süren tatbikatta, polis aracına ilk ateş açıldığı andan itibaren neler yaşandığı, hangi noktalardan ateş açıldığı kroki üzerinde tespit edilerek saldırının detayları ortaya çıkarıldı. Saldırının gerçekleştiği Ilgaz Dağı'ndaki viraja bazı vatandaşların Türk bayrakları yerleştirdiği görüldü.

4 Mayıs'ta, Ilgaz Dağı'nın Soğuksu mevkisinde Başbakanlık otobüsüne eşlik eden polis eskortuna düzenlenen silahlı saldırıda evli ve 1 çocuk babası 34 yaşındaki 10 yıllık polis memuru Recep Şahin şehit olmuş, meslektaşı Metin Kuş yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem