O odanın kapısına bu tabela asıldı!

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda rehin alındıktan sonra şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın odasının bulunduğu koridor, çatışma izleri tamamen giderildikten sonra bugün açıldı.Geçen hafta salı günü, Berkin Elvan soruşturmasına da bakan savcı

O odanın kapısına bu tabela asıldı!

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda rehin alındıktan sonra şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın odasının bulunduğu koridor, çatışma izleri tamamen giderildikten sonra bugün açıldı.

Geçen hafta salı günü, Berkin Elvan soruşturmasına da bakan savcı Mehmet Selim Kiraz ile 2 teröristin ölümüyle sonuçlanan rehine operasyonundan sonra, 6. kat A Blok'taki odanın bulunduğu koridor yangın perdeleriyle kapatılmıştı. 

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından, çatışmanın izlerinin giderilmesi için çalışma başlatıldı. Olayın üzerinden 6 gün geçtikten sonra, çatışma izleri giderilerek odanın bulunduğu koridor kullanıma açıldı. 

Şehit savcı Kiraz'ın odasının kapısına da 'Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz' tabelası asıldı. 

Özel güvenlik görevlileri ise odanın önünde nöbet tutuyor.

060420151804458582232_2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler