O manken siyasete Trabzon'dan mı girecek?

Trabzonlu manken Tuğba Özay siyasete ilgi duyduğunu belirterek Trabzon’un da aralarında bulunduğu 3 ilin birinden siyasete gireceğini söyledi.Manken Tuğba Özay, 167 gün kaldığı Paşakapısı Cezaevi'nde yaşadıklarını anlattığı 'Bedel' adlı kitabının filmini

O manken siyasete Trabzon'dan mı girecek?

Trabzonlu manken Tuğba Özay siyasete ilgi duyduğunu belirterek Trabzon’un da aralarında bulunduğu 3 ilin birinden siyasete gireceğini söyledi.

Manken Tuğba Özay, 167 gün kaldığı Paşakapısı Cezaevi'nde yaşadıklarını anlattığı 'Bedel' adlı kitabının filmini de çekmeyi hedeflediğini söyledi. Genç, güzel ve enerjik döneminde olabildiğince film projesinde yer almak istediğini anlatan manken Tuğba Özay, önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı olarak siyasete girmek istediğini kaydetti.

Manken Tuğba Özay, Gaziantep'te bir mağaza açılışına katıldı. Ayakkabı tanıtımı yapan ve davetlilerin ilgisini üzerinde toplayan Özay, hayatında diyet yapmadığını ve estetik operasyon geçirmediğini söyledi. Kilo sorunu yaşamadığını ifade eden ünlü manken, yüzü sarkmış kişilerin güzellik uzmanı, kiloluların ise diyetisyenlik yaptığını görünce şaşırdığını anlatarak, "20 yıldır aynı Tuğba Özay'ım. Fakat ekranda çok farklı göründüğümü söyleyenler var. Suçlu hep bu kameralar. Beni yakın çekiyorlar ve ekran 5 kilo fazla gösteriyor. Kilo ile ilgili hiç sorun yaşamadım" dedi.

Oynadığı 'Saddam'ın Askerleri' filminin Irak İnternational Film Festivali'nde özel gösterimiyle izleyici ile buluşacağını ve kendisinin de bunun için Erbil'e gideceğini ifade eden Özay, en büyük hayalinin ise yazdığı 'Bedel' adlı kitabı beyaz perdeye aktarmak olduğunu belirterek, "Saddam'ın Askerleri filminin Irak'ta gösterime girecek olması benim için gurur verici bir durum. Önümüzdeki günlerde bende bu nedenle Erbil'e gideceğim. Diğer taraftan yer aldığım 'Dartonlar ve Laz Kit' filminin çekimleri önümüzdeki aylarda bitecek ve gösterime girecek. Sinemayı çok seviyorum; ölmeden önce gençliğimle, bu güzelliğim ve enerjimle iyi sinema filmleri çekmek istiyorum. Tiyatro ve oyunculuğu çok seviyorum. Benim yazdığım 'Bedel' adında bir kitap vardı. Ölmeden önce o kitabı senarize ederek filmini çekmek istiyorum. Çünkü kitapta müthiş hikayeler var. Bu film çekilirse dünyanın birçok film festivaline katılır" diye konuştu.

SİYASETE HAYATINA NEREDE BAŞLAYACAK?

Siyasete meraklı olduğunu ve bu konuda kararlılığının sürdüğünü de anlatan Özay, "Artık siyasete girme zamanı geliyor. Seçimlerde destek bekliyorum. Baba tarafı Trabzonlu, anne tarafı Antalyalı ben ise doğma büyüme İstanbulluyum. Seçimlerde muhtemelen bu üç bölgeden birinden siyasete gireceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem