O kızın abisi PKK'ya ateş püskürdü

Siirt'te 114 kurşun sıkıp 4 kızı öldüren terör örgütü PKK'ya acılı abinin öfkesi dinmek bilmiyorSiirt'teki sivil araca yönelik PKK saldırısında hayatlarını kaybeden Nergiz ve Zeynep ile yaralanan Nuran Evin'in ağabeyi Mesut Evin, PKK'yı lanetledi."Lanetli

O kızın abisi PKK'ya ateş püskürdü

Siirt'te 114 kurşun sıkıp 4 kızı öldüren terör örgütü PKK'ya acılı abinin öfkesi dinmek bilmiyor

Siirt'teki sivil araca yönelik PKK saldırısında hayatlarını kaybeden Nergiz ve Zeynep ile yaralanan Nuran Evin'in ağabeyi Mesut Evin, PKK'yı lanetledi.

"Lanetliyorum. Bunların davalarına da inanmıyorum, bunların bir amaç için değil sadece çıkar amaçlı olduğunu düşünüyorum" diyen Evin'in sözleri bugün Sabah gazetesinde yer aldı:

"Olaydan sonra Nuran telefonla aradı, 'Abi mayına bastık, ölüyoruz çabuk gelin' dedi. Koştuk gittik, olay yerine gitmeye çalıştık polisler engel oldular. Biz de hastaneye gittik, ilk gelen ambulanstan Gülcan indirildi. Bacakları kopmuştu. Ondan sonra Nergiz geldi. Ardı ardına ambulanslar geldi. Kimi parçalanmıştı, kimi kurşun yemişti. İlk önce mermi isabet etmiş ayrıca bombalamışlar. Paramparçaydılar. Bir insan öldüğünde akrabalarına bir cenazesi verilir bizimkinin ele alabileceğimiz bir cenazesi yoktu."

Baba Nurettin Evin de "Üç çocuğum gitti, canım yandı, hiç kimsenin canı yanmasın. Biz huzur istiyoruz, düzen istiyoruz, barış istiyoruz. Dünya sevmezse de biz birbirimizi sevelim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem