O isimler hemen yanı başında

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyaretinde dikkat çeken ayrıntı

O isimler hemen yanı başında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda dünyaya meydan okuduğu ABD ziyaretleri sırasında yine o isimler hemen yanında yer aldı.

ETTEN DUVAR ÖRDÜLER

Her yurt dışı ve kritik ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında yer alarak destek olan Trabzon camiasının ve Trabzonspor camiasının yakından tanıdığı Ali Erdoğan, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın iş adamı oğlu Abdullah Bayraktar, Trabzonspor MP Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu ABD ziyaretlerinde de en öndeydi.

KONVOYA RENK KATTILAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamaya gelen yüzlerce Türk vatandaşlarının yanı sıra konvoyda dikkati çeken Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleri ile donatılmış 50 aracın da aynı ekibin organizesiyle orada yer aldığı öğrenildi.

Ayrıca kafilede İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Mehmet Zahid, Milli sporcularımızdan Hidayet Türkoğlu, Erzurumspor Başkan Yardımcısı Celal Emrah Yüce ve Danışman Seyfullah Arslantürk de yer aldı.


BİR MECZUBUN, ŞARLATANIN ARKASINA TAKILDILAR

ABD'de STK toplantısında konuşan Recep Tayyip Erdoğan, şunları söyledi;

"İhanet şebekesinin üzerindeki mal ve mülk varsa devlet el koymaya başladı. Bunlar kendilerini akıllı zannettiler. Buradaki bir meczubun, şarlatanın arkasına takıldılar. Zannettiler ki biz gideceğiz. Hayır gidemeyeceksiniz. Hesapların üzerine bir hesap vardır o da Allah'ın hesabıdır. Bunun için milletimle ne kadar iftihar etsem azdır. Bu ihanet teşebbüsünü milletimizin destansı direnişi, siyasi partilerimizin ve medyamızın ilkeli duruşu sayesinde bertaraf ettik."



Öte yandan kafilede Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da yer aldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem