O gaspçılar yakalandı

Konya’da polis, 10 gün içerisinde 6 kişinin parasını bıçak zoruyla gasp eden 4 şüpheliyi yakaladı. Uyuşturucu parası için insanları gasp eden şüphelilerin, özellikle sigara içenleri takip ettiği ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre, Konya’nın merkez Selçukl

O gaspçılar yakalandı

Konya’da polis, 10 gün içerisinde 6 kişinin parasını bıçak zoruyla gasp eden 4 şüpheliyi yakaladı. Uyuşturucu parası için insanları gasp eden şüphelilerin, özellikle sigara içenleri takip ettiği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Konya’nın merkez Selçuklu ve Meram ilçelerinde 10 gün içerisinde yaşları 16 ile 20 arasında değişen 6 kişinin paraları bıçak zoruyla gasp edildi. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Güven Timleri gasp olayını gerçekleştiren şüphelilerin bordo renkte elektrikli bisikletle kaçtıklarını öğrenmesinin ardından çalışma yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, bir iş yerinin kamerasının olaylardan bir tanesini görüntülediğini belirledi. Görüntüleri inceleyen polis, eşkaller doğrultusunda yaptığı araştırmada şüphelilerden elektrikli bisikleti kullanan şahsın Maşallah T. (18) olduğunu belirledi. Maşallah T’nin evine baskın yapan polis şahsı yakaladı. Şüpheli, gasp olaylarını Kadir Y. (19), İsmail K’yle (19) ve İsmail A. ile gerçekleştirdiğini itiraf etti. Polis, diğer 3 şüpheliyi de evlerinde yakaladı. Şüphelilerin 6 kişiden bıçak zoruyla 500 lira gasp ettiği iddia ediliyor.

’’UYUŞTURUCU BAĞIMLISIYIZ’’
Yakalanan 3 şüphelinin de farklı iş yerlerinde asgari ücretle çalıştıkları ortaya çıktı. Uyuşturucu bağımlısı olan şüphelilerin ifadelerinde, " Uyuşturucu bağımlısıyız. Kazandığımız yetmeyince işe gelip giderken olayları gerçekleştiriyorduk. Özellikle sigara içenlerin yanına yaklaşıp sigara istedikten sonra zorla ve bıçakla paralarını aldık" dedikleri öğrenildi.
Şüpheliler 6 ayrı yağma suçundan dolayı adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler