O çocukların ve annelerinin cenazeleri Suruç’ta

Bodrum'da kıyıya vuran Aylan ve Galip kardeşlerin cenazeleri, Suriye'nin Kobani kentine götürülmek üzere Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine getirildi.Sabah saatlerinde THY'nin tarifeli uçağı ile Şanlıurfa GAP Havalanı'na getirilen Kobanili Aylan ve Galip kardeş

O çocukların ve annelerinin cenazeleri Suruç’ta

Bodrum'da kıyıya vuran Aylan ve Galip kardeşlerin cenazeleri, Suriye'nin Kobani kentine götürülmek üzere Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine getirildi.

Sabah saatlerinde THY'nin tarifeli uçağı ile Şanlıurfa GAP Havalanı'na getirilen Kobanili Aylan ve Galip kardeşlerin cenazeleri, yoğun güvenlik tedbirleri arasında Suriye'nin Kobani kenti sınırındaki Şanlıurfa'nın Suruç kentine getirildi. Mürşitpınar Sınır Kapısına yakın bir bölgede kontrol noktası oluşturulurken, cenaze aracı ile birlikte sınıra hareket eden konvoy ise kontrol noktasında durdurularak geçişine izin verilmedi.

Cenazeler, defin edilmek üzere Mürşitpınar Sınır Kapısından Kobani'ye geçiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler