O çiftçi de aday adayı oldu!

Ankara'da CHP Genel Merkezi önünde milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Başbakan'ın "Ananı da al git" dediği çiftçi Kemal Öncel, bu kez Mersin'de partililerle birlikte adaylık duyurusunu yaptı. Öncel'e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Annesi v

O çiftçi de aday adayı oldu!

Ankara'da CHP Genel Merkezi önünde milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Başbakan'ın "Ananı da al git" dediği çiftçi Kemal Öncel, bu kez Mersin'de partililerle birlikte adaylık duyurusunu yaptı. Öncel'e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Annesi vefat eden Öncel'in açıklamasına bu kez babası destek verdi.

 

CHP Mersin İl Başkanlığı önünde kurulan platformda partililere seslenen Kemal Öncel, bir garibanın da anayasal yetki alarak meclise girebildiğini gösterebilmek ve çiftçinin durumunu anlatmak için aday adayı olduğunu belirtti. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Öncel, konuşmasına çiftçinin çektiği sıkıntıyı anlatarak başladı. Limonunu hala satamadığını ve dalında kaldığını belirten Öncel, "Bir yanda dürüstlük doğrulu abidesi müstakbel Başbakanımız Kemal Kılıçdaroğlu, diğer tarafta AKP kefenin hangi tarafı ağır basıyor ? Sizden beklentimiz her birinizin sağdan bir oy getirmesi. Hükümet çiftçisine köylüsüne sahip çıkma veya sorununu giderme yerine, onları bitirmek için elinden geleni yapıyor. Benim başımdan bir olay geçti. Çok şeyler yaşadım. Ben mahsülümü satamadım para etmedi dedim. Bana hakaret etti. CHP iktidarıyla çiftçi de garibanda beklentisini bulacak" dedi.

 

Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen Öncel, Başbakanı sürekli eleştirdiği konuşmasının ardından kürsüden inerek babası Halil İbrahim Öncel'e sarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler