| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 16 Mart 2012 20:56

'O' Binbaşının evinde acı

Afganistan'da düşen helikopterde şehit olan Binbaşı İsmail Cem Yakınlar'ın Erzurum'daki evine ateş düştü.Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı'nda görevliyken yaklaşık 5 ay önce Afganistan'a gönderilen ve bugün düşen helikopterde şehit olan Binbaşı Yakınlar'ın e

Afganistan'da düşen helikopterde şehit olan Binbaşı İsmail Cem Yakınlar'ın Erzurum'daki evine ateş düştü.

Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı'nda görevliyken yaklaşık 5 ay önce Afganistan'a gönderilen ve bugün düşen helikopterde şehit olan Binbaşı Yakınlar'ın evinden ağıt sesleri yükseldi.

Şehidin ailesi, bugün akşam saatlerinde Erzurum'dan Konya'ya hareket etti. 1.5 yaşındaki oğlunu kucağında taşıyan şehit eşi Gülsüm Yakınlar'ın, güçlükle ayakta durabildiği görüldü.

Öğretmen olduğu öğrenilen Gülsüm Yakınlar'ın mesai arkadaşları tarafından uğurlanması sırasında gözyaşları adeta sel oldu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!