O askerin sağlık durumu iyi

Hakkari'de meydana gelen terör saldırısından yaralı olarak kurtulan Denizlili Astsubay Ömer Isı'nın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde düzenlenen terör saldırısından yaralı olarak kurtulan 23 yaşındaki Denizlili Astsubay

O askerin sağlık durumu iyi

Hakkari'de meydana gelen terör saldırısından yaralı olarak kurtulan Denizlili Astsubay Ömer Isı'nın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde düzenlenen terör saldırısından yaralı olarak kurtulan 23 yaşındaki Denizlili Astsubay Ömer Isı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralı astsubayla telefonla irtibat kurulduğunu ifade eden Alpa Mahallesi Muhtarı Mehmet Örki, "Bizim de tanıdığımız astsubayımızın durumu gayet iyi. Van Asker Hastanesi'nden de taburcu olmuş. Sağ kalçasından yaralanmış. Ufak tefek de sıyrıkları olduğunu söyledi. Şehit arkadaşlarına çok üzüldüğünü söyledi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem