O asker için tören

Ankara'dan tatil için Bartın'a gelen ve girdiği denizde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden asker için hastane önünde tören düzenlendi.Bilecik'te acemi birliğini tamamlayarak usta birliği için Mardin'e gidecek olan ve dağıtım izninde olduğu öğrenilen J

O asker için tören

Ankara'dan tatil için Bartın'a gelen ve girdiği denizde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden asker için hastane önünde tören düzenlendi.

Bilecik'te acemi birliğini tamamlayarak usta birliği için Mardin'e gidecek olan ve dağıtım izninde olduğu öğrenilen Jandarma Er Tolga Gürgen (22), dün ikameti olan Ankara'dan arkadaşları ile Bartın'ın İnkum tatil köyüne gelmişti. Burada bir süre denize giren Gürgen suda rahatsızlanmıştı. Arkadaşlarının durumu fark etmesi üzerine denizden çıkarılan Tolga Gürgen, 112 acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Tolga Gürgen hayatını kaybetmişti. Gürgen'in kalp krizi sonucu öldüğü belirlenmiş ve hastane morguna kaldırılmıştı.

HASTANE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Dün akşam otopsisi yapıldıktan sonra hastane morguna kaldırılan Tolga Gürgen için sabah saatlerinde tören düzenlendi. Bartın Devlet Hastanesi önünde düzenlenen törene Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, Bartın İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, askeri personel ve Tolga Gürgen'in ailesi katıldı. Garnizon Komutanı Erdemir ve Jandarma Komutanı Aktemur Gürgen'in ailesine taziyede bulundu. Daha sonra Jandarma Er Tolga Gürgen'in Türk bayrağına sarılı tabutu morgdan alınarak tören mangası tarafından cenaze aracına bindirildi. Gürgen'in ailesi tören sırasında gözyaşlarına boğuldu. Gürgen'in Ankara'da kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

O asker için tören

O asker için tören

O asker için tören

O asker için tören

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem