O aşağılık gözaltına alındı

Terörü sosyal medyadan destekleyen 3 kişi gözaltına alındı

O aşağılık gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada terörle mücadele edenleri hedef gösteren, terörü destekleyen haber, yorum ve paylaşımlarda bulunan 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.


"HABER, YORUM VE PAYLAŞIMLAR TAKİP EDİLİYOR"

Soruşturmanın, olayın tüm fail ve bağlantılarının ortaya çıkarılabilmesi yönünde genişletilerek sürdürüldüğü vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi: 

"Bununla birlikte, terör saldırısıyla ilgili basın yayın yolu ile ya da sosyal medya platformlarında, terörü ve terör örgütlerini övücü mahiyette, terör örgütlerinin propagandasına hizmet eden, terörü meşru gösteren, terörle mücadele edenleri hedef gösteren haber, yorum ve paylaşımlar takip edilmekte olup, bu konuda yürütülen soruşturma kapsamında şu ana kadar 3 şüpheli gözaltına alınmıştır. Bir kısım şüphelilerin yakalanması çalışmalarına ise devam edilmektedir."

O İSİM DE GÖZALTINDA

Twitter'de Utku D. isimli kullanıcı dünkü patlama sonrası attığı tweetle sosyal medyada tepki çekmişti. Utku D'nin de gözaltına alınanlar arasında olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem