O anları anlattı

Yenikapı'daki miting alanına çevik kuvvet polisi taşıyan İETT otobüsünün üst geçide çarpması sonucu meydana gelen patlama anında çevrede bulunan esnaf, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.Çevik kuvvet polisinin içinde bulunduğu belediye otobüsünün üst g

O anları anlattı

Yenikapı'daki miting alanına çevik kuvvet polisi taşıyan İETT otobüsünün üst geçide çarpması sonucu meydana gelen patlama anında çevrede bulunan esnaf, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.

Çevik kuvvet polisinin içinde bulunduğu belediye otobüsünün üst geçide çarpması sonucu meydana gelen patlamanın ardından esnaf yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Aksaray Namık Kemal Caddesi'nde meydana gelen ve 26 kişinin yaralanmasına neden olan olayın ardından konuşan esnaf Fuat Bol ve İsmail Dizdar, patlama nedeniyle büyük panik yaşandığını belirtti. Yaralı polislerin yardımına koştuklarını belirten esnaf, herkesin patlama sonrası kaçıştığını söyledi.

Daha öncede aynı noktada benzer bir olayın yaşandığını belirten Muhammet Çukurçayır ise "Yetkililer bu üst geçide bir çözüm bulmalıdır. Bu tür kazalar artık son bulmalı. Daha birkaç ay öncesinde yine aynı şekilde bir kaza meydana geldi" dedi.

Patlama sırasında etrafa yayılan parçaların isabet etmesi sonucu 2 vatandaşın hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Patlamanın ardından yaşanan panik ise bir vatandaş tarafından kamerayla kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem