Nurgül Yeşilçay'dan olay Burcu Çetinkaya Tweet'i!

Nurgül Yeşilçay, Şanlıurfa'da eski milletvekili Fatih Mehmet Bucak ile evlenen Milli Rallici Burcu Çetinkaya hakkında tweet attı.   Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Şanlıurfa'da eski milletvekili Fatih Mehmet Bucak ile evlenen Milli Rallici Burcu Çetinkaya hakkınd

Nurgül Yeşilçay'dan olay Burcu Çetinkaya Tweet'i!
Nurgül Yeşilçay, Şanlıurfa'da eski milletvekili Fatih Mehmet Bucak ile evlenen Milli Rallici Burcu Çetinkaya hakkında tweet attı.

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Şanlıurfa'da eski milletvekili Fatih Mehmet Bucak ile evlenen Milli Rallici Burcu Çetinkaya hakkında tweet attı.

Paramparça dizisi ile ekranda olan oyuncu Nurgül Yeşilçay, Burcu Çetinkaya'nın Şanlıurfa'da eski milletvekili Fatih Mehmet Bucak ile evlenmesi ile ilgili yaptığı paylaşımda: Sen özel okullarda oku. Kadınrallici ol. Sonra türbana gir. Sonra Urfa’da bir aşiretle evlen. Bunu rahmetli Meral Okay bile dizi yapamazdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem