Nurgül Yeşilçay dolandırıldı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre T.İ.'yle H.B., Yeşilçay'ı arayarak, şirketlerinin kariyer sahibi kişilerin biyografilerini bir ansiklopedide ve internette yayınladıklarını belirterek bunun karşılığında bir defaya mahsus o

Nurgül Yeşilçay dolandırıldı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre T.İ.'yle H.B., Yeşilçay'ı arayarak, şirketlerinin kariyer sahibi kişilerin biyografilerini bir ansiklopedide ve internette yayınladıklarını belirterek bunun karşılığında bir defaya mahsus olarak 1236 TL ücret aldıklarını ifade etti.

Bu ücreti kabul eden Nurgül Yeşilçay, 2 şüpheliye, 1236 TL'nin, mail order yöntemiyle ödenmesi için kredi kartı bilgilerini verdi. Ancak T.İ.'yle H.B., sadece 1 kez çekim yapmaları gerekirken Yeşilçay'ın rızası dışında 2 Kasım 2008 ile 15 Haziran 2009 arasında toplam 10 kez 1236'şar TL çektiler.

T.İ. ile H.B, Yeşilçay'ın hesabından haksız çektikleri toplam 12 bin 360 TL'yi kendi şirketleri hesabına aktardı. Hesabından fazla para çekildiğini fark eden Nurgül Yeşilçay'ın itirazı üzerine iki şüpheli, ünlü oyuncuya 13 bin TL'lik bir çek verdi. Ancak bu çek banka tarafından ödenmedi ve Nurgül Yeşilçay bu çekin sahteliğine ilişkin olarak suç duyurusunda bulundu.

İddianamede, iki şüphelinin "Başkasına ait haksız olarak elde edilen banka kartı bilgilerini kullanarak menfaat temin etmek" suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaları istendi. Yeşilçay'ı dolandırdığı ileri sürülen ikilinin davası önümüzdeki günlerde görülecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler