Numan Kurtulmuş'tan Rıza Sarraf'a ödül açıklaması

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, kayıt yaptırmak için geldiği Meclis'te, dün Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin düzenlediği törende Rıza Sarraf'ın şirketi Volgam'ın ödül almasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş "Önceden bilseydim o karenin için

Numan Kurtulmuş'tan Rıza Sarraf'a ödül açıklaması
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, kayıt yaptırmak için geldiği Meclis'te, dün Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin düzenlediği törende Rıza Sarraf'ın şirketi Volgam'ın ödül almasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş "Önceden bilseydim o karenin içinde yer almazdım" dedi.
 
Kurtulmuş şunları söyledi:
 
"KEŞKE ÖNCEDEN SÖYLESELERDİ"
Şimdi önce şunu söyleyeyim, dün ödül törenine gittiğimiz zaman, daha doğrusu toplantıya gittiğimiz zaman kime hangi bakanın ödül vereceğini bunu bilmiyorduk… Sahneye bakanlar olarak davet edildik. Ve o davet edildikten sonra 10’ar kişi zannediyorum 78 şirkete ödül verildi. Benim bulunduğum süreçte 10 şirketin temsilcilerinin ismi okundu.
 
Ben hayatımda hiç görmediğim, bundan sonra da yolda görsem tanır mıyım tanımaz mıyım bilmediğim bir isimle orada, hemen o anda oldu bittiyle, defakto olarak karşılaştık. Keşke bu töreni düzenleyenler kime ödül vereceğimizi önceden bize söylemiş olsalardı.
 
Eğer önceden bu isme ödül vereceğimi biliyor olsaydım o karenin içinde yer almazdım. Ve bu karenin ortaya çıkmış olması, bu fotoğrafın ortaya çıkması inan ki herhalde en çok bana rahatsızlık vermiştir. Keşke bu organizasyonun yapanlar bunları daha önceden ayarlamış olsalardı ve bu karenin içinde yer almasaydık.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem