Nihat Doğan'ın şaşırtan isteği!

Nihat Doğan, Survivor yarışması, kendisiyle özdeşleşen sözleri ve taklitleri hakkında konuştu Survivor adasına ne istedi? Saba Tümer ile Bu Gece programına konuk olan Nihat Doğan, Survivor yarışması, kendisiyle özdeşleşen sözleri ve taklitleri hakkında ko

Nihat Doğan'ın şaşırtan isteği!

Nihat Doğan, Survivor yarışması, kendisiyle özdeşleşen sözleri ve taklitleri hakkında konuştu Survivor adasına ne istedi? Saba Tümer ile Bu Gece programına konuk olan Nihat Doğan, Survivor yarışması, kendisiyle özdeşleşen sözleri ve taklitleri hakkında konuştu.

Programın ilerleyen saatlerinde taklitçisi ile canlı yayında konuşan ünlü türkücü, kendini gülmekten alıkoyamadı. Son dönemde kendisiyle ilgili yapılan taklitleri, çarpıtılan sözleri ve özellikle Survivor ünlüler yarışmasına katılmasıyla gündeme gelen Nihat Doğan, dün gece Saba Tümer ile Bu Gece programına konuk oldu.

Programa hasta bir halde katıldığını belirten Doğan, 5 gündür hastanede serum ve antibiyotik tedavisi uygulandığı söyledi.

ACUN'A MEYDAN OKUDU

Programda, halı saha maçlarındaki yenilmezliğiyle bilinen Acun ılıcalı ve takımının, Nihat Doğan'ın takımına karşı nasıl küçük duruma düştüğünü anlatan ünlü türkücü, Acun ılıcalı'ya PlayStation'da da meydan okudu.

Programa telefonla bağlanan ılıcalı, Nihat Doğan'ın Playstation'daki iddiası için "Ağzından kaçmıştır" yorumunu yaptı. Çok iddialı olması durumunda hemen Nihat Doğan'la buluşabileceğini vurgulayan ılıcalı, yeni bir maç için Nihat Doğan'dan tarih istedi. ikili Survivor yarışmasından sonrası için sözleşti.

 

SURVIVOR ADASI'NA KAÇAK ÇAY iSTEDi

Adaya çekim yapmak için kendisinin de geleceğini söyleyen Saba Tümer, Nihat Doğan'a Türkiye'den bir isteğinin olup olmadığını sorunca, Nihat Doğan kaçak çayı sevdiğini ve isteyebileceğini söyledi.

TAKLiTLERi HAKKıNDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi olan Sefa Doğanay ile Yavuz Seçkin'in ekibinden olan ismail Baki Tuncer'in yaptığı 'Nihat Doğan taklitleri' hakkında 'Taklitlerim bile bir numara' açıklamasını yapan ünlü türkücü, "Dünyada taklitlerinin yapılmasını isteyen tek şarkıcı benimdir herhalde" dedi. Sefa Doğanay'ın taklini çok başarılı bulduğunu belirten Doğan, Doğanay'a başarılar diledi.

iBRAHiM TATLıSES'iN ZiYARETiNE GiTTi Mi?

Uğradığı silahlı saldırı sonrasında hastanede yatan ibrahim Tatlıses'i ziyaret etmek için bir arkadaşı vasıtasıyla Tatlıses'in oğluna ulaşan Nihat Doğan, Tatlıses ailesinin acısını paylaştığını belirttiğini söyledi.

Bu durumun Tatlıses ailesi tarafından beğeniyle karşılandığını belirten Doğan, yazılacak olumsuz haberlerden dolayı red cevabı aldığını, ibrahim Tatlıses'in tedavisine evde devam edileceği zaman ziyaretinin beklendiğini öğrendiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem