Nice Yıllara Sertab!

Erener'in Açıkhava'daki konserinde sevgilisi Demir Demirkan, Sezen Aksu, Levent Yüksel ve Nil Karaibrahimgil de sahneye çıkıp, Erener'in meşhur ettiği şarkıları birlikte seslendirecek. 1992 yılında başladığı profesyonel müzik hayatında birçok başarıya imz

Nice Yıllara Sertab!

Erener'in Açıkhava'daki konserinde sevgilisi Demir Demirkan, Sezen Aksu, Levent Yüksel ve Nil Karaibrahimgil de sahneye çıkıp, Erener'in meşhur ettiği şarkıları birlikte seslendirecek.

 1992 yılında başladığı profesyonel müzik hayatında birçok başarıya imza atan Erener: 'Zaman nasıl geçmiş anlamadım. 15 yıl geçmiş. Çok güzel bir gecce olacak, tüm hayranlarımı beklerim' dedi.

'Mevlana Senfonisi'nin bestecisi Sabri Tuluğ Tırpan'ın müzik direktörlüğünü üstlendiği geccede Erener, senfoni orkestrası eşliğinde şarkılarını seslendirecek.

Tırpan ile Erener, daha önce de Aya İrini Kilisesi'nde 'Kültürleri Kaynaştırmak' adlı konserde aynı sahneyi paylaşmıştı. Konserin ardından Los Angeles'e gideceğini belirten Erener, İngilizce bir albüm yapacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem