New York- İstanbul seferi iptal!

ABD'de Irene kasırgasından dolayı New York John F. Kennedy Havalimanı'nın uçuş trafiğine kapatılması THY'nin İstanbul-New York uçuşunun iptal edilmesine yol açtı.ABD Başkanı Barack Obama'nın da 'tarihi' olarak nitelendirerek vatandaşları uyardığı Irene ka

New York- İstanbul seferi iptal!

ABD'de Irene kasırgasından dolayı New York John F. Kennedy Havalimanı'nın uçuş trafiğine kapatılması THY'nin İstanbul-New York uçuşunun iptal edilmesine yol açtı.

ABD Başkanı Barack Obama'nın da 'tarihi' olarak nitelendirerek vatandaşları uyardığı Irene kasırgası, ülkenin doğu kıyılarına aşırı yağmur, yüksek dalgalar ve şiddetli rüzgâr getirirken New York J.F.K Havalimanı da uçuşlara kapatıldı. THY'nin İstanbul New York seferi de iptal edildi. New York'a uçak gidemediği için New York'tan İstanbul'a gelecek uçuşta yapılamayacak.

Yolculara iptalin olduğu telefonla bilgi verilirken bazı yolcular da biletlerini Atatürk Havalimanı'nda değiştirdi. New York, Boston ve Philadelphia havaalanları başta olmak üzere en az 10 bin uçuş iptal edildi. JFK Havaalanı, Newark Havaalanı ve La Guardia Havaalanı gibi ABD'nin en yoğun 3 havaalanı da dahil New York'un 5 havaalanı da Cumartesi öğlen saatlerinden itibaren iniş ve kalkışlara kapanacak. Kasırganın Washington, Baltimore, Philadelphia, New York ve Boston'da yaşayanların da aralarında bulunduğu en az 65 milyon insanın etkilenmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem