Nevruz operasyonuna 7 tutuklama

Hakkari'de nevruz öncesi yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 19 kişiden 16'sı mahkemeye sevk edildi. Van'a götürülen şahıslardan 7'si tutuklandı, 9 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Hakkari'de 19 Mart tarihinde merkez ve Yüksekova

Nevruz operasyonuna 7 tutuklama

Hakkari'de nevruz öncesi yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 19 kişiden 16'sı mahkemeye sevk edildi. Van'a götürülen şahıslardan 7'si tutuklandı, 9 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hakkari'de 19 Mart tarihinde merkez ve Yüksekova ile Çukurca ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptıkları operasyonlar kapsamında Hakkari merkezde 9 kişi, Yüksekova'da 4 ve Çukurca'da 6 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlardan 3'ü polisteki sorgularının ardından serbest bırakılırken diğer 16 kişi Van'a sevk edildi.

Hakim karşısına çıkarılan 16 kişiden 7'si tutuklandı, 9 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem